Ústecké šrouby jsou aktivnější než kdy dříve

Podle frekvence příspěvků na tomto webu by se mohlo zdát, že Ústecké šrouby usnuly. Situace je však přesně opačná a naše činnost zabírá více času než kdy dříve.

V uplynulých měsících jsme se mimo jiné zúčastnili zasedání Sekce NAT pro zemědělství, rozvoj venkova a životní prostředí Evropského hospodářského a sociálního výboru; jednali jsme se zástupci Generálního ředitelství pro životní prostředí o nedostatečné implementaci vodní směrnice v České republice; natáčeli jsme s Českou televizí reportáže o našich kauzách, kterým se i nadále věnujeme; pomáháme desítkám spolků v Ústeckém kraji; distribuujeme materiály o životním prostředí; připravujeme ve spolupráci s Arnikou publikaci o kácení dřevin; účastníme se správních řízení; připravujeme inteprelace pro poslance; poskytujeme metodickou podporu desítkám obcí v Ústeckém kraji;… to vše ve volném čase a převážně z vlastních prostředků. Při takovém množství aktivit bohužel nezbývá mnoho času o naší činnosti pravidelně informovat.

Mějte tedy prosím pochopení pro sníženou frekvenci našich příspěvků. Nadále se na nás můžete obrátit s jakýmkoliv problémem v oblasti životního prostředí, pouze nemůžeme slíbit, že budeme schopni pravidelně psát články o naší činnosti.

 

Ústecké šrouby jsou aktivnější než kdy dříve

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..

Přesunout se na začátek